בערך שבוע לפני המעבר, בעיצומם של המיונים והאריזות קיבלתי טלפון מחברה קרובה בבקשת עזרה להכין לבתה המתוקה עוגת יומולדת עם קישוטי פילים מבצק סוכר. אחרי מספר הרהורים והתלבטויות בנושא, פלוס העובדה שיותר מדי זמן פנוי לא היה לאף אחת מאיתנו (ביום שבו אנחנו עברנו דירה אחה"צ, הם עברו דירה בבוקר – יש גל הגירה מטבעון חחחח), החלטנו שעדיף להכין מספר פסלוני פילים והיא תמקם אותם על עוגות שוקולד שהילדה תקשט לבד בסוכריות.
היתרון הגדול של פסלונים ניידים שגם ניתן להעביר אותם מעוגה לעוגה (במידה כמובן שהם לא חוסלו במיידית ע"י עדר זאטוטים) וגם הם שומרים על טריות לאורך זמן רב יותר מאשר עוגה שלמה מצופה, כך בעצם היא השתמשה בפסלונים האלה גם במסיבה שנערכה בבית סבא וסבתא הרבה אחרי שכבר לא הייתי באיזור להכין לה חדשים .
אין הרבה מה לכתוב על הפילונים המקסימים האלו, מלבד העובדה שאת ההשראה לעיצובם לקחתי גם מהספר של רוני אורן וגם מספרה של טל כץ "יופי של עוגה" כמובן עם שינויי צבע ועיצוב ותוספות מבית היוצר של אילאיל :-)
וכך נראת ילדה בת 4 מאושרת מעוגת הפילונים שלה – מזל טוב נגהל'ה!!!!
אילאיל איזה פילים חמודים! וילדה עוד יותר חמודה! מזל טוב לכם!
השבמחקואין כמו התוספות צבע שלך...(-:
השבמחקמקסים וכל הכבוד על ההיענות בתוך כל הבלגן - כיף לה ורואים את זה...
הם כל כל מתוקים ועושים את העבודה יופי
השבמחקמתוקים וצבעוניים
השבמחקאיך הצלחת בתוך הבלאגנים.?????????
נילי
איזה פילונים חמודים
השבמחקזהבית
תודה בנות!
השבמחקמזל טוב!! ו.....שאפו.....לא יודעת איך את מספיקה אבל מה שיוצא מתחת לידים שלך זו המתיקות בהתגלמותה!!
השבמחקכל הכבוד אילאיל :-)
השבמחקמתוק, תרתי משמע
השבמחק